Nieuw Leven in Liefde - Deepak Chopra - 906325525x incl verz

Aangeboden: Nieuw Leven in Liefde - Deepak Chopra - 906325525x incl verz Prijs: € 12,50

Deepak Chopra - Leven in liefde

ISBN: 906325525X


Ieder van ons heeft het nodig te geloven in liefde. Het is voor iederen een weldaad erop te vertrouwen dat hij of zij het waar is de liefde te ontvangen. Allemaal zijn we geboren met een vanzelfsprekend vertrouwen in onszelf en in de liefde, maar als we volwassen zijn heeft dat vertrouwen bijna altijd plaatsgemaakt voor twijfel en argwaan: Is liefde wel zo vanzelfsprekend? Ben ik wel de moeite waard om van te houden? Kan ik wel van anderen houden?

Het antwoord van Deepak Chopra op deze vragen is een onverbloemd 'ja'. We zijn geboren in liefde en gedurende ons hele leven is het geven en ontvangen van liefde onze natuurlijke staat van zijn. Als we deze oorspronkelijkheid opnieuw kunnen ontdekken zijn we in staat ons leven en onze relaties naar een hoger plan te tillen.

In L even in liefde gebruikt Chopra, arts en specialist in de Ayurveda - de traditionele Indiase geneeswijze - Vedische teksten en inzichten uit andere tradities om zijn betoog kracht bij te zetten. Hij onderscheidt zeven stadia in de liefde - aantrekking, verliefdheid, verkering, intimiteit, overgave, hartstocht en extase - en laat ons zien hoe we met behulp van spirituele inzichten deze stadia succesvol kunnen doorlopen. Met pakkende voorbeelden uit zijn eigen leven en dat van patiënten maakt hij inzichtelijk welke blokkades wij onbewust plaatsen tussen onszelf en ons aangeboren geluk. En Chopra zou Chopra niet zijn als hij niet óók eenvoudige oefeningen en praktische handreikingen gaf om deze blokkades te overwinnen en onze innerlijke kracht te vernieuwen.

Vertaling: Vivian Franken
Omslagontwerp: Josje Pollmann
Omslagillustratie: Meino Zeillemaker
Typografie: Julius de Goede
Druk en bindwerk: Krips, Meppel

Het boek is in nieuw staat

Als de advertentie er nog staat is het Boek nog niet verkocht

Kijk ook naar mijn andere advertenties voor nog meer Boeken
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken