Als ouder worden een spel is, zijn dit ... C. Carter-Scott

Aangeboden: Als ouder worden een spel is, zijn dit ... C. Carter-Scott Prijs: € 7,50

Als ouder worden een spel is dan zijn dit de regels - Cherie Carter Scott.
Andromeda - 1e druk 2004 - in prima staat.

Wat is het heerlijk om ouder te worden. Je hebt meer mogelijkheden, veel wijsheid, meer tijd en je weet dat het leven een spel is. Maar de regels van het spel veranderen als je ouder wordt. Die regels worden spelenderwijs duidelijk gemaakt. Want kunnen spelen blijft belangrijk. Wat willen we als we ouder zijn is: vitaal zijn, helder van geest, veel kunnen doen, genieten van wat zich aandient.
Met deze regels is ouder worden het mooiste dat je meemaakt. En ouder worden we. Doe het dan goed en haal het beste uit de mooiste tijd van je leven.

Slechts tien regels geeft de auteur om op een positieve manier tegen het ouder worden aan te kijken. Maar aan iedere regel is een heel hoofdstuk gewijd om de bedoeling van die regel toch vooral helder te laten overkomen. Daarnaast beschrijft ze vele mensen die iets gedaan hebben met die regel. Aan het eind van het boekje worden de regels op een rijtje gezet, met in een enkel zin de bedoeling. Bijvoorbeeld regel 5: 'Enthousiasme geeft je leven zin: -waarover ben je gepassioneerd? - Verhalen over enthousiasme'. Al deze regels gelden niet alleen voor mensen die ouder worden, maar eigenlijk voor iedereeen die op een open en positieve manier in het leven wil staan. Bedoeld voor een groot publiek. Van de schrijfster verschenen eerdere, soortgelijke publicaties voor uiteenlopende doelgroepen.

De verzendkosten, welke 2,40 euro bedragen, zijn voor de koper.
Bekijk ook alle andere advertenties van adverteerder!!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken