Het heksenkind - A. Rice geb NIEUW

Aangeboden: Het heksenkind - A. Rice geb NIEUW Prijs: € 9,50

Het boek verkeert in niwustaat!

In de drie eeuwen omvattende familiegeschiedenis van twaalf generaties Mayfair-heksen speelt het verdoemde, machtige en onweerstaanbare wezen Lasher een bepalende rol. Deze geest, die al eeuwen op de familie parasiteert, maar hen ook onderhoudt, heeft eindelijk lichamelijk gestalte gekregen.
Lasher komt ter aarde als het heksenkind van Rowan Mayfair, het hoofd van de familie. Lasher groeit als kool en ontpopt zich als haar wrede minnaar. Hij neemt Rowena mee op zijn zoektocht door tijd en ruimte, van de moderne wereld, tot in het Italië van de 16e eeuw en de Schotse hooglanden, langs de bewogen levens van de Mayfair-heksen
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
---------------


Tweede deel* van Anne Rice's kronieken over de geschiedenis van de Mayfair-clan, een incestueuze 'witte' heksenfamilie uit New Orleans, oorspronkelijk afkomstig uit de Schotse hooglanden. Centraal staat de strijd tussen de beeldschone demon Lasher - die zich ten koste van de Mayfair heksen probeert voort te planten om zo een ras superwezens te kweken - en verschillende leden uit de Mayfair familie. Hij komt hier ter wereld als zoon van de chirurg Rowan, wordt haar minnaar, houdt haar gevangen en probeert levensvatbare kinderen bij haar te verwekken. Dit verhaal zit ingebed in allerlei andere verwikkelingen in de Mayfair-familie die zich in verschillende tijden en op verschillende continenten afspelen. Een met veel fantasie geschreven spannend en boeiend (voor de liefhebber) horrorverhaal met een flinke dosis erotiek. Rice toont zich ook hier weer een meester in het oproepen van een duistere en beklemmende sfeer. Rice's 'Interview with the vampire' werd een cultboek/-film en ook haar andere vampier/heksenromans hebben miljoenen fans. De Mayfair heksentrilogie dateert van tien jaar terug maar wordt nu voor het eerst in een Nederlandse vertaling uitgebracht.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken