Meer zelfvertrouwen? Met deze cursus gegarandeerd!

Met een cursus persoonlijke ontwikkeling leer je het!

Je hebt al enige levenservaring. Toch loop je regelmatig tegen dezelfde dingen aan. Waar ligt dat aan? En hoe kun je daar verandering in brengen? Met deze cursus neem je jezelf en je leven onder de loep.

Je ontdekt wat je drijft. Waarom maak je de keuzes die je maakt? Zit je lekker in je vel?
Hoe verbeter je je relatie?
Ben je gelukkig in je werk? En wat is daar eigenlijk voor nodig? Ook het omgaan met financiën en je spirituele leven komen aan bod. Je ontdekt welke onderdelen van je leven op orde zijn en welke zijn verwaarloosd. Een echte doecursus!
Het lesmateriaal is gelijk je werkboek en daagt je in verschillende oefeningen steeds weer uit om kritisch naar jezelf en je leven te kijken.

Speciaal ontwikkeld lesmateriaal die voor ieder te begrijpen is. Bij normaal studiebelasting is de cursusduur
ca. 8 weken.
Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn denken en doen, en hier bewuste keuzes in wil kunnen maken.
Het einddoel is, een goed inzicht hebben gekregen in je eigen leven. Je bent je bewust van je drijfveren en emoties, kunt bewuster en effectiever communiceren en weet wat je belangrijk vindt in je relaties en je werk. Je hebt alle kennis en handvatten om je leven te veranderen en je wensen te realiseren.

Nu slechts voor 79,95 de gehele cursus!

Binnen 48 uur na ontvangst betaling wordt de cursus in zijn geheel thuis gezonden.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken