Boek HOROSCOOPcorrectie in de praktijk Door Jack F. Chandu

Boek

Horoscoopcorrectie in de praktijk

Door Jack F. Chandu

Nederlands - Paperback
154 pagina's, Ankh-Hermes Deventer

Beschrijving:
Een betrouwbare horoscoop valt of staat met het niet of wel bekend zijn van de exacte geboortetijd. Deze is vaak onnauwkeurig vastgesteld en/of opgegeven. Er zijn hulpmethoden waarmee het vermoedelijk ascendant- of Medium Coeli-teken kan worden gevonden. Deze vragen echter wel een gedegen kennis van astrologische prognosesystemen en symboliek, evenals basiskennis van de benodigde hulpwetenschappen.
De auteur toont aan, hoe de geboortetijd kan worden herleid. Door afleiden en combineren van belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals ziekte, reizen, belangrijke ontmoetingen, verandering van werk en ongelukken, kan - via de ascendant en M.C.-berekening - de horoscoop gecorrigeerd worden. Hij demonstreert dit aan de hand van zijn eigen horoscoop; daarbij blijkt dat er inderdaad sprake is van een hoog percentage van prognoseaspecten in het leven.
Niet eerder verscheen een dergelijk, met nauwkeurige data aangegeven, levensbeeld van een astroloog (wiens geboortetijd tot op de minuut exact is vastgesteld) voorzien van alle werkzame prognoseaspecten



Verzending mogelijk, verzendkosten E 2,50 (PostNL brievenbuspost)

Kijk eens naar mijn andere advertenties!

Voor Brocante & Curosia: kijk eens naar Vive La Brocante

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken