3x CHAR Het Medium, Innerlijke Wijsheid en De Essentie NIEUW

Aangeboden: 3x CHAR Het Medium, Innerlijke Wijsheid en De Essentie NIEUW Prijs: Bieden

3x CHAR

Het Medium

De fascinerende ware verhalen uit haar praktijk als medium. Haar ongelooflijke contacten met overledenen en haar antwoorden op vragen als: Hoe kun jij jouw paranormale gaven ontwikkelen? Hoe kun je je intuïtie versterken? Hoe kunnen overledenen hun nabestaanden helpen? Moeten we bang zijn voor de dood?

Innerlijke wijsheid

Ook jij kunt leren: hoe je universele energie kunt voelen en gebruiken; hoe je communiceert op intuïtief en emotioneel niveau; hoe je gedachten en emoties kunt lezen en hoe je intuïtief goede keuzes kunt maken. In "Innerlijke wijsheid" beschrijft Char uitvoerig haar unieke werkwijze. Ze vertelt hoe zij de universele energie gebruikt om kennis door te geven en laat zien hoe groot de kracht van intuïtie is. Hoe ze daarmee gedachten en emoties leest en boodschappen van gene zijde ontvangt. Hoe intuïtie haar helpt bij belangrijke beslissingen en moeilijke keuzes. Volgens Char heeft iedereen zulke vermogens. Allemaal kunnen we communiceren met de krachten om ons heen! In vier eenvoudige stappen leert Char je aangeboren intuïtieve gaven te ontwikkelen en zo een rijker en gelukkiger leven mogelijk te maken.
De essentie

De Essentie, spiritueel leven voor iedere dag is een inspirerende en praktische gids over het ontdekken en koesteren van onze ware aard. Char laat zien hoe je op eenvoudige wijze in contact komt met de liefde en wijsheid die je in je hebt, om vervolgens met meer geluk, moed, compassie en plezier te leven. De twaalf hoofdstukken van De Essentie staan boordevol humor, advies en bemoediging. Maak van elke dag de mooiste dag van je leven, leer met tegenslag om te gaan en benut je volledige potentieel met deze gids van een fenomenale vrouw.

Verzendkosten voor koper of af te halen in Gorssel tussen Deventer en Zutphen.

Voor meer moois zie al mijn advertenties.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken