*Yemanya* Jupiter en Saturnus nader bekeken Arroyo en Greene

Aangeboden: *Yemanya* Jupiter en Saturnus nader bekeken Arroyo en Greene Prijs: Bieden

Titel: Jupiter en Saturnus nader bekeken; over aspekten, cycli en dynamiek van relatie-horoskopen

Auteur: S. Arroyo en L. Greene

Beschrijving: zie 2e/3e foto

Staat: in zeer goede staat


U kunt een bod doen op een boek via Marktplaats of via de mail. Geen onzinbiedingen a.u.b., hier wordt niet op gereageerd. Verzendkosten kunnen iets afwijken van vastgestelde kosten in advertentie, deze zijn een schatting. Heeft u een vraag over een boek, dan kunt u die altijd stellen.

Kijk bij mijn andere advertenties voor meer boeken, kies zoekwoord 'Yemanya', dan vindt u alle boeken die Yemanya aanbiedt, dit zijn er meer dan 1500 (niet allemaal via Marktplaats waarschijnlijk).

Wilt u een lijst van alle boeken van Yemanya ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen, dan wordt deze lijst u vrijblijvend toegestuurd.


Naast 2e hands spirituele boeken biedt Yemanya ook:

- een beginnerscursus astrologie in Meppel (start febr. 2011). Het is ook mogelijk zelf een groep samen te stellen en deze cursus op locatie aangeboden te krijgen (kosten in overleg);

- astrologieconsulten, €15,- voor een kort consult (ong. 1/2 uur), €40,- voor een uitgebreid consult (ong. 1 1/2 uur). U kunt een vraag stellen over een levensthema, bijv. relatie, werk, vriendschappen etc.;

- spirituele thema-avonden (start febr. 2011), een aantal thema-avonden, los van elkaar te volgen, met de volgende onderwerpen: edelstenen; orakelen met pendel, runen, tarot etc.; astrologie; automatisch schrift; reincarnatie. Voor meer informatie kunt u mailen. De avonden worden in Meppel gehouden, maar kunnen ook op locatie gegeven worden.

Yemanya/Karin Theissen
Astrologie, 2e hands boeken en meer
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken