Zin om te verdwalen - Anthony Willems - NIEUW BOEK!

verhalen en gedichten met zingeving en spiritualiteit

De afgelopen jaren schreef Anthony Willems korte verhalen en gedichten, die nu gebundeld zijn in het prachtige boek 'Zin om te verdwalen'.

Het boek is een uitnodiging om mee te verdwalen. Je vaste kaders bewust te verliezen; je te laten verrassen door het leven. Het leven te beschouwen als een onderzoek tocht. Waarbij je zonder iets af te wijzen, het kleine en het gewone opnieuw bekijkt; vanuit nieuwe perspectieven. Samen met Anthony je te bewegen in de abstracte en vaak moeilijk zichtbare wereld van het spirituele, maar ook in het zeer alledaagse van onze concrete fysieke wereld.

Geheel in de lijn van het boek werkte Nicole de Fluiter-Willems de afgelopen jaren aan een fotoserie onder de titel 'Verwondering'. Deze beelden zijn nu opgenomen in het boek en sluiten naadloos aan bij de sfeer van Anthony's verhalen en gedichten.

Anthony Willems is haptonoom, fysiotherapeut en wetenschappelijk onderzoeker. Hij studeerde 'Interreligieuze Spiritualiteit' aan de Radboud Universiteit. Als haptonoom/fysiotherapeut werkt hij zowel in de topsport als in de zakelijke wereld aan het optimaliseren van presteren.

Nicole de Fluiter-Willems is fotografe en werkt al jaren in de gezondheidszorg. Met haar camera en haar gedetailleerde kijk maakt ze de verwondering zichtbaar.

116 pagina's

Hardcover, uitgeverij Nachtwind

ISBN 9789081891806

TARABOOKS : € 19,95 GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND ( U bespaart dus MINIMAAL € 1,95 op verzendkosten in vergelijking met andere aanbieders! )
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken