Verdriet en verlies geheeld - Nieuw boek 1/2 prijs

Verdriet en verlies komen in elk mensenleven voor.

Niet alleen de dood van dierbaren, ook gebeurtenissen als een scheiding, een levensbedreigende ziekte of het verlies van een baan kunnen mensen in een diep en schijnbaar blijvend verdriet storten.

James van Praagh, het wereldberoemde medium, geeft goede raad aan talloze mensen in dergelijke situaties. Hij helpt het verdriet te erkennen, maar ook de weg omhoog weer te vinden.
Heel bijzonder en heel effectief is daarbij zijn talent om in contact te komen met de geesten van overledenen. Vaak weet hij dierbaren op te roepen die een waardevolle spirituele boodschap hebben voor mensen in moeilijkheden.
Met dit boek wil hij iedereen inspireren om op eigen kracht verdriet en verlies te verwerken en gesterkt verder te gaan.

recensie
De auteur werkt al jaren als bekend medium en heeft reeds twee boeken op zijn naam staan.
Hier beschrijft hij diverse method en om met een verlies om te gaan en op een goede manier het rouwproces te doorlopen, uitgaande van het gegeven dat er eeuwig leven bestaat.

Het boek bestaat uit vier delen: 'Het proces', waar hij ingaat op de verschillende rouwfasen en hoe te rouwen. Vervolgens 'Het overlijden van iemand van wie men houdt', de woede en vragen die opkomen en adviezen om de juiste keuzes te maken om met het leven door te kunnen gaan en 'Andersoortige verliezen', waar hij minder in het oog springende verliezen beschrijft zoals, echtscheiding, verlies van baan of huis, ouder worden enz.

Het laatste deel 'Je leven terugwinnen', bevat meditaties en oefeningen om te komen tot zelfharmonie en verlichting van de geest.
Wie een snelle methode verwacht om over een verlies heen te komen, komt bedrogen uit; doel van de auteur is ondersteuning te bieden vanuit een spiritueel perspectief.
Daarin is hij absoluut geslaagd. Zijn eerlijke, meelevende en toch nuchtere benadering, zijn vlotte stijl en duidelijk taalgebruik vormen een herkenbaar en boeiend geheel, waar veel lezers inzicht en moed uit kunnen putten.


Door vertrek naar het buitenland verkoop ik mijn privé verzameling boeken:
Zie ook mijn andere advertenties, die ik aan het plaatsen ben.

excl. verzendkosten
Bij aankoop van € 50,00 aan boeken = verzending GRATIS in Nederland

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken