Mosterdzaad - Osho

Aangeboden: Mosterdzaad - Osho Prijs: Gereserveerd

Betreft een eerste druk uit 1996 - Osho Publikaties, ISBN: 9071985377 - en telt 710 pagina's. Het boek is in absolute nieuw- staat, zo ook de stofomslag !! * Uiterst zeldzaam boek, vooral in deze conditie !!
  • Korte Inhoud:
  • Mosterdzaad -In 1945 werd in een grot in de Sinai het lang verloren gewaande evangelie van Thomas gevonden. Deze originele weergave van de woorden van Jezus hadden een revolutie in het christendom moeten veroorzaken. Osho brengt deze verborgen geheimen aan het daglicht, en brengt hiermee de levende Jezus weer onder de mensen. Hier wordt ons een visie op Jezus geboden die haaks staat op het veilige beeld van de zachtmoedige man waarmee de kerk ons vertrouwd gemaakt heeft. Hier wordt de lezer een bezielende charismatische man voorgesteld die een visie heeft, zo hedendaags en herkenbaar alsof hij ons in spijkerbroek toespreekt. Osho's interpretatie van deze oude gnostische tekst blaast Jezus waarheid nieuw leven in, en brengt die waarheid naar voren die zoekers in alle grote tradities hebben gevonden.
Geen boek om zo maar even tussendoor te lezen, het geeft een andere kijk op welke geloof-wijze dan ook, uiterst vernieuwend !
  • Kijk eveneens bij mijn andere advertenties, en klik daarbij ook eens de fotogalerij aan i.p.v. de advertentie-lijst !!


meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken