Verlegen - nou en! - B. Carducci

Aangeboden: Verlegen - nou en! - B. Carducci Prijs: € 5,50

leren omgaan met verlegenheid

Verlegen – nou en! gaat er niet over dat verlegen mensen in extraverte mensen moeten veranderen, maar hoe zij, met hun verlegenheid, een beter leven kunnen leiden.

Verlegen zijn we allemaal wel eens. Iedereen weet wat het is om met zwetende handen voor de klas te staan, met een rood gezicht iemand om een afspraakje te vragen, of met knikkende knieën naar een sollicitatiegesprek te gaan. Af en toe verlegen zijn is niet erg, zolang dit geen belemmering vormt voor een leuk en sociaal leven. Maar is die verlegenheid te heftig, dan kan deze verlammend werken en tot sociaal isolement leiden.

In Verlegen – Nou en! leert iedereen om te gaan met verlegenheid. Want verlegenheid hoeft geen muur te zijn tussen jou en de buitenwereld. Met verlegenheid kun je leven!

Bernardo Carducci heeft met Verlegen – Nou en! hét boek geschreven over verlegenheid. Hij b aseert zich op twintig jaar onderzoek en vertelt welke fysieke, mentale en emotionele uitingen verlegenheid heeft, en wat de biologische, psychologische en sociologische redenen voor deze eigenschap zijn. Aan de hand van talrijke voorbeelden laat hij vervolgens zien hoe men kan leren omgaan met verlegenheid.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Spiritualiteit boeken